Еве што се деси к’д седнеш над распрскувачки ракете (видео)

Сподели со своите пријатели

Љубопитан момак отиде у тоалет, запали огномет, поклопи га сас ванглу, и седна  да чека резултати.

Loading...

Тој што следеше после тој, сигурно не е нешто што момак очекуеше да се деси.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.