Еве што се дешава с’с ваше тело к’д се тетовирате (видео)

Сподели со своите пријатели

Док едни се тетовирав за да бидев у тренд, други тетоваже ги користив како начин да искажев став за нешто, док трети тој га сматрав за уметност. Меѓутим, доста људи не знае како они биднуев.

Loading...

Струја с’с помош на електромагнетизам гу покренуе пумпу у машину за тетовирање која после гу истисние боју, а боја под кожу улаза низ иглу. Игле продирав под внатрешан слој на кожу и затој тетоваже болив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.