Еве што може да ве снајде ако забравите да изгасите жмигавци на мотор (видео)

Сподели со своите пријатели

Не важив за џабе некои правила и прописи у сообраќај. Ако сакате да преживите боље ги поштујте, пошто ако не ги поштуете можете да забравите да изгасите жмигавац на мотор, и некој несакајќи да ве млатне да ве унакаже за цел живот, а он уопште да не биде крив за тој.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.