Еве што ќе ти се деси ако лижеш железо на минус температуре (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако сте га гледале филм ”Глуп и поглуп” сас Џим Кери у главну улогу, сигурно се сеќате на сцену к’д другар му почна да лиже шипку качен на жичару.

Loading...

За да некад не се зезнете, еве још една потврда за тој што може да му се деси на език, а тој да не е сцена од филм, него реалност.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.