Еве колко су ”видовити” људи стварно видовити (видео)

Сподели со своите пријатели

Комичар и You Tube пранк – мајстор, Тајлер Фишер, на своју малу турнеју, открие дека ”видовњаци” уствари уопште не су видовити.

Loading...

Тија што викав дека су видовити, искочи дека су обични шарлатани, односно шарлатанке, пошто жене су поголеми л’жови кои тврдив дека има способност да гу проречев судбину.

Фишер на поставени прашања колко ќе жици, ќе се жени ли и ќе има ли деца, добие шарени одговори, сас што се докажује теорија за шарлатанство.

За крај, ипак гу остави сцену заради коју, некои скептици може да си поставив по некое прашање… или не?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.