Еве како се пржив јајца у Австралију (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако мислесте дека е немогуќе на голему вруќину да се испржив јајца, еве дечко од Австралију решија да не убеди дека тој е ипак могуќе.

Док куде нас најавуев ниски температуре и снег, у Австралију људи црцав од вруќину.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.