Еве како се лизгав деца у Русију (видео)

Сподели со своите пријатели

Оваква лизгалка за деца не е могуќа куде нас на пример, пошто нити имамо снег нити имамо толко студ, ајде за студ можесмо да се снајдемо, ама за снег слабо.

Еве погледнете како се играв деца у Русију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.