Еве како се казнуев возила паркирани на место за инвалиди (видео)

Сподели со своите пријатели

Ретко кој на паркинзи не паркира возило на место резервирано за инвалиди. Уобичаено, тој место е обележано сас жути траке, ама, кој да чека да се ослободи место за здрави возачи.

Loading...

Пошто не поштуев правила, еве како у Бразил се решава т’ј проблем.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.