Еве како не треба да га ладите компјутер (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако некад сте гледале видеа на дечка што га има канал HowToBasic, сигурно знаете дека може да очекуете још едну глупост у низу његови видеа.

Loading...

У овуј прилику он покажуе како да га оладите компјутер ако ви прегрее, а пошто сви знаемо дека тој може да га заглави компјутер и не сакамо да ни се деси он ќе не поучи како да га оладимо куќиште за да после никад и не функционира.

Нормално овој дома не га пробујте, али тој ќе ви биде и јасно к’д и сами ќе погледнете до куде иде болна креативност.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.