Еве како на едноставан начин да га извлечете авто од кал (видео)

Сподели со своите пријатели

Есен и зима су годишни времиња у кои има голема веројатност да заглибате негде у некое блато или у снег, а оргинално и едноставно решење могало би да ви помогне да се извлечете.

Loading...

Генијалац успејаја да прицврсти парче дрво на тркало и да га извлече од блато.

Уверете се и сами зашто овој видео за кратко време е хит по интернет.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.