Еве како ќе се спроведеш ако целиваш туѓу девојку (видео)

Сподели со своите пријатели

Не е свак роден либерте, па да даде да му целиваш девојку, и тој пред сопствени очи. Целивање на туѓу цуру може да предизвика сериозни последице по здравје, затој држи ”езиче у кутиче”.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.