Еве како изгледа судар с’с 200km/h (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за вид на тест у кој правив експеримент како изгледа к’д авто што иде с’с брзину од 200km/h на сат ќе се забие у друго авто што не се движи. Видео изгледа страшно, исто како што е страшно некој да ве перне с’с толкаву брзину, од вас ќе направи туну, а делови од авто нема да ги састави ни саатчија.

Loading...

Затој ми ви препоручуемо возете по правила и прописи, они су туј с’с разлог.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.