Еве како изгледа кога би живееле според активностите на Фејсбук (видео)

Сподели со своите пријатели

Со самото креирање на мега популарната социјална мрежа Фејсбук, светот и сите корисници не ја сфатија вистинската поента и фејсбук профилите ги користат за лечење на секаков вид скриени фрустрации.

Loading...

Некој ”виси” на Фејсбук за да се фали со тоа што јадел и пиел, некој за да следи некого во чекор, а некој за да шпионира и заведува.

Еве како би изгледале нашите животи кога буквално би се однесувале како што тоа го правиме на Фејсбук изразено според нашите активности.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.