Еве како едев жене пицу, а како га тој правив мужи (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео е доста урнебесно, ама на некој начин сака да ги исмее разлике измеѓу мушки и женски начин на едење. Пред све исмеено е тој што жене едев много нежно и аљкаво, а на крај не ги се свиѓа, а мужи како никад у живот леб у уста да не ставиле.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.