09.07.2015 18:52

Еве како да заќутиш брбљиву жену (видео)

Facebook Twitter Google+

Што слуша муж док збори брбљива жена?

Мајка ти, кошуља, бла бла, бла, бла, фудбал, бла, бла, бла, другари, бла, бла, бла, бла, кафана, бла, бла блааа…

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments