Еве доказ дека паланчани зборив кумановски (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека одувек смо ги биле идоли на паланчани и дека они уствари зборив кумановски, доказ е видео постирано од дечка по име Александар Стевановски, кој се снимаја док ву раскинује на девојку, ама по телефон.

Loading...

Да не ги е тој ”дека” уместо ”куде”, или оној ”к’д се затепаа” или ”не сам те сакал” , ми кумановци ќе мислимо дека овој е снимано негде у Куманово.

У реду е паланчани, не ви се љутимо. Само си ви зборите кумановски, и ок е, слободно уметните по некој шопски збор, чисто да се знае кој од куде е.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.