Ептен добра: Саботажа бр. 110 на Среќко Поповски (видео)

Сподели со своите пријатели

Новинарот Среќко Поповски за изборните измами и за тоа кој кого учи да се спроведат фер и демократски избори.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.