Епа љути бе среќо (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко решија малце да се мајтапи с’с девојку му, ама на бруталан начин. Он у хамбургер ву подметнуе љуто чили и она доваѓа и најнормално почнуе да еде, без да биде свесна дека гу чека пекол.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.