ЕМОТИВНО: Другари приредија добредојде за соученикот кој ја победил леукемијата (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Шестгодишното момче Оливер Зипаи успеал да ја победи леукемијата и да се врати на училиште по три години борба.

За да му го разубават денот и пружат поддршка, соучениците на Оливер го пречекаа со наставниците и го поздравија со громогласен аплауз.

Loading...

Ова храбро момче се вратило во католичката школа „Света Елена“ во тој град откако ја завршил последната доза на хемотерапија.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *