Емотивна поддршка на ученици до професорка заболена од карцином (видео)

Сподели со своите пријатели

Откако дознале дека нивната професорка боледува од карцином на дојка, учениците – членови на училишниот хор, одлучиле со песна да и` дадат целосна поддршка на својата наставничка во долгата и тешка борба со ова тешка болест.

Loading...

Еве како реагираше Адријана Лопез, професорка во училиштето State Iland во Њујорк.

Учениците за неа ја исполнија песната од Мартин Мекбрајд  “I’m Gonna Love You Through It”.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.