Емотивна аргентинска реклама со три милиони прегледи (видео)

Сподели со своите пријатели

Рекламата која доаѓа од Аргентина, побуди многу емоции ширум светот.

Loading...

Главни актери се куче и неговиот сопственик, постар маж со кој кучето ги поминува своите денови.

Тие беа нераздвојни се` додека на газдата не му се слоши еден ден, кога итната медицинска помош го однесе во болница.

Погледнете го остатокот од емотивната реклама која ќе ве натера на размислување…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *