Едноставен трик: Направете си базен од сламен стог (фото)

Сподели со своите пријатели

Ако ова лето не можете да одите покрај вода, а едноставно копнеете да се капете на високите температури, тогаш, постои решение да си направите базен во дворот, и тоа на многу едноставен начин.

Loading...

За базенот ви се потребни само неколку бали од сено, најлон и многу вода.

Сликовитиот приказ на овој вид домашен базен ви е достапен во вид на фотографии. Само следете го упатството и уживајте во вода.

 

Napravite-Svoj-Bazen-1

Napravite-Svoj-Bazen-2

Napravite-Svoj-Bazen-3

Napravite-Svoj-Bazen-4

Loading...

Napravite-Svoj-Bazen-5

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.