Едно на 10.000: Раѓањето на Џена и Џилијан – вистинска реткост (видео)

Сподели со своите пријатели

Џена и Џилијан се новородени близначки чие раѓање е вистинска реткост. Не затоа што тие се близнаци, туку затоа што нивното раѓање е забележано на едно од 10.000 раѓања.

Loading...

Близначките се зачнати како монозиготни (идентични) но и моноамниотични, т. е делеа иста постелка и плацентата.

Џена и Џилијан се родиле, држејќи се за раце.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.