08.11.2019 13:00

Е овој се вика „за влакно“ (ВИДЕО)

Facebook Twitter Google+

„За влакно…“

Овакој би могало да се опише снимка што гу леди сваку жилу на тело.

loading...

Судар на два брода у град Манаус, куде само ед’н рефлекс на човека му спаси живу главу.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments