Е овакој се најавуе убаво време (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д ќе наиде во време сви се радуев, ама овај малце презентерка гу претерала работу пошто такој радувајќе ву излетесва цицке док најавуеше временску прогнозу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.