Е овакој се игра по свадбе (видео)

Сподели со своите пријатели

На наши свадбе, ретко можеш да видиш млад свет кој знае добро да игра народни ора, и за мнозинство, да знаеш да играш е срамота.

Loading...

Контра наши антиталенти, презентирамо ви видео од Бугарију, куде на свадбу, млади људи играв толко добро, да ти е мерак да ги гледаш.

Свака част, па макар и да се работи за професионални играчи.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *