Е од инат ќе рипам! (видео)

Сподели со своите пријатели

По интернет кружи овој видео, кое претпостављамо дека е од овој лето, а доваѓа ни од Босну. На њега ќе видите како изглед босански инат.

Loading...

Другар и покрај сви савети дека нема да успее да рипне од место куде што се наваѓа, заинати се и рипна, али надамо се дека не скрши врат од т’ј његов фамозан и инатерски скок.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.