„Џигер ќе ти га изваду“ – расправија на кумановски начин (видео)

Сподели со своите пријатели

Од куде е видео и зашто се работи конкретно немамо претставу некој се потрудија ми да га видимо па на сваку објаву ни га ставија у коментар, али може само да не га препоручуемо на малолетници с’с оглед на много сочни пцовке што ги има у њега. Додуше овој е добар пример за тој како се расправљав кумановци.

Напомена: Не ги применујте овија муабети при расправие.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.