Џабе што е мачка итра к’д нема крила (видео)

Сподели со своите пријатели

Колко и да су итри, паметни и да имав уроден код за ловење, мачке забрављав дека немав крила.

Loading...

А забрављав дека гаврани су ултра паметни птице.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *