Џабе плачеш батка – оженисва те (видео)

Сподели со своите пријатели

Овакво плакање по жену, не смо виделе. Младожења, или плаче што мора да се ожени, или, друго објаснување, немамо.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.