Џабе голема глава к’д е шупља (фото)

Сподели со своите пријатели

Ако се осеќате како „лузер“ на д’н, препоручуемо ви малце да почекате с’с туј изјаву, пошто не сте дефинитивно. Тај титула треба да отиде на малце „брилијантни“ умови, големи главе низ кои шиба промаја.

Прво – зашто? Второ – како?

Овој делуе болно, ама болно глупо.

Одма се покајаја што сакаја да гу врати слику од бившу.

И замисли она мисли дека е овој смешно

Нападнала га е канта за ѓубре

Шишање за џабе

Loading...

Изгледа дека ќе останев малце разделени ипак

Повлекла се вода што да прави

Не е он паднаја на земју, него земја на њега

Ај да се играмо, еве ќе ставимо експрес лонац на главу


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.