Дознала дека муж гу вара, па му напишала посвету на билборд (фото)

Сподели со своите пријатели

Ако сакате да му раскинете на оргиналан начин еве ви пример.

Loading...

Откако дознала дека муж ву гу вара она изнајмила рекламан простор на билборд и му напишала посветену поруку,  а она отприлике гласи овакој:

За мужа варалицу, Пола.

Заслужуете да бидете заедно.

К’д ќе стигнеш дома ја нема да сам тамо.

Уживај у вожњу до работу!

Лиса.

Порука стојала само 24 саата, а дали Пол гу е видеја не се знае, битно дека е оргинално остављање у свак случај.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.