Дознајте како се соголуе лубеница (видео)

Сподели со своите пријатели

Еве још едно у низу интересни видеа за кои доста људи сматрав дека су глупости и дека не су изводљиви тија работе, ама погледнете ги иснтрукцие што ги дава дечко у видео како да соголите лубеницу, т.е. да оделите кору а лубеница да ви остане у целост несечена.

Loading...

Пробајте па можда и на вас ќе ви успее и после обавезно да ни се пофалите како е испаднало.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.