Дознаја дека девојка му га вара и ву смислија епску освету (видео)

Сподели со своите пријатели

Да дознаете дека ве вара ваш парнер, некој кога ви много сакате не е едноставно и за много људи претставља прилично гадно искуство, ама што да се прави такви смо ми човечки створови, знаемо да бидемо ѓубриња.

Loading...

Ама за девојку од видео не постоив никакви шансе, дечко да ву гу опрости превару. Он ву дури и смислија освету на много окрутан начин. Ќе ви ги открие сви детаљи на превару у видео, а на крај ќе ву смисли лажно запросување.

Стварно видео можда трае 16 минута, ама изгледа дека вреди некои особе да ги научи лекцију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.