Don’t you fYROM me (гиф)

Сподели со своите пријатели

На српски меѓународан младински турнир у бадминтон, наше девојче не дозволи да се види кратенката fYROM, затој што ми си имамо име. Ми смо Република Македонија.

Loading...

Браво, девојко.

TartThoseBellfrog

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.