Доказ дека жвака не е за сељака (видео)

Сподели со своите пријатели

Нормално доваѓа ни од Русију и овој откачено видео, на кое троица Руси седнале да пиев рум, а едн од њима доваѓа на много откачену идеју да га запали рум и да га испие.

Арно, ама такви работе се пиев на брзину и без много размислување и тумачење, а еве како он поступи па за малко жив ќе изгореше.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.