Доказ дека за игру на снег никад не е касно (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е доказ дека не су битни године к’д у прашање е игра на снег. Мора да признаете дека колко и да га мрзимо снег к’д се топи, обожавамо да се играмо претходно с’с њега, или барем поголем дел од нас га обожавав тој.

Loading...

А обожава га и овај баба што докажа дека 100 године не су препрека да искочиш и да уживаш на снег. Додуше какво е време куде нас, ништо чудно овуј годину и да не видимо како изгледа снег.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.