Доказ дека величина не е битна (видео)

Сподели со своите пријатели

Тачно е дека големина не е битна, ако некој е талентиран и поседуе вештине и способности за определени спортови. Битно е да се мотивира некој, па дали е мал или голем не е битно, ма да жене најубаво знаев колко е важна величина у живот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.