Доказ дека Том и Џери стварно постоив (видео)

Сподели со своите пријатели

Том и Џери су најпопуларни мачка и глусац и нема у свет кој не ги знае или дете што не е израснало с’с њима, посебно генерацие од прошли век, ама ако не сте знале и у реалан живот такој изгледав мачиња и глусци.

Ако не веруете погледнете у видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.