Доказ дека све е у технику (видео)

Сподели со своите пријатели

Дедичко има 70 године и тој не е проблем он да га прифати изазов да бута руке с’с билдера. Сам факт дека има 70 године е тој што е невероватно нели? Ако не веруете погледнете дека тој е ипак могуќе, ама не е све у године има нешто и у технику.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.