Доказ дека с’с огањ нема играчка (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е релативно глупав Јапанац, што нешто цело време се замлатуе на онлајн стриминг и се игра с’с упаљач, с’с шибице, што и да е.

Loading...

Вртка ги по руке и у покушај да запали шибицу он ќе направи невиден хаос по дома, а место да реагира брзо он ќе га гаси пожар с’с кутију, а што све још ќе се дешава погледнете у видео и ќе знаете како не треба да поступуете у живот.

И најглавно ќе науќите дека с’с огањ не смеете да се играте за да не „светне“ соба у пожар.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.