Доказ дека од много дрогу може да ви исчури мозак (видео)

Сподели со своите пријатели

Користење на превише дрогу знае често да отера људи у гроб, а по тија стазе пошле и овија четворица наркомани.

Loading...

На видео што можете да га погледнете они поев и се губив, делуев језиво и страшно, ви можда ќе ги се смеете, ама тој е много добар доказ дека дрога негативно влијае на вас.

Едноставно ќе ви исчури мозак како на њима што ги се десило и ќе мислите дека сте бетмени или пратени од бога, што и да мислив они и онакој ни на њима не им е јасно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.