Доказ дека мужи настанале од мајмуна, а има врску с’с женски гаќе (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д ќе видите што све прави овј пресмешан мајмун на девојку му, ќе сфатите до негде дека уствари теорија за настанување на човека е милион посто тачна – људи су потекнале од мајмуни, а мужи посебно.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.