Доказ дека катна гаража не е за свакога (видео)

Сподели со своите пријатели

Девоја у Америку била паркирана на четвртти спрат али непажња или глупоќа она слетела од гаражу директно на тротоар. Не е познато дали ву се е брзало па е сакала да скрати, ама нема сериозни повреде.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.