Доказ дека карма ипак постои (видео)

Сподели со своите пријатели

Сакаше да му украде нешто на дечка од авто док он вадеше паре на банкомат, ама он га спаси и туј почна едно жестоко и филмско мавање кое на крај заврши трагично за лопова што сам се утепа.

Дечко си га земаја мобилан и викаја полицију, такој да пазете што правите у живот све се враќа – све се плаќа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.