Док си мала, пази какви заклетве даваш (видео)

Сподели со своите пријатели

Мала девојчица треба да даде заклетву пред татка дека никад нема да има беќари. Тешка заклетва, нема што.

Loading...

И дете почнује да збори, ама к’д дојде ред да ги повтори зборови на татка дека никад нема да има беќара, она си призна…

Добро де, само ќе ги гледам


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.