Док мешаш малтер, немој да се играш на мобилан (видео)

Сподели со своите пријатели

Мешање малтер и помагање около градежни работе к’д се прави нова куќа, за некога е обврска, за некога уживанција, а за некога мешање на мобилан заедно сас воду и цимент.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.