Док има јога – има и вуна (видео)

Сподели со своите пријатели

Јога бидна ”дрога” за жене. Сви се нешто трипав дека преко јогу ќе постигнев душеван мир и баланс.

Loading...

Епа, пошто много се палив на тој, најде се некоја будала и искористи гужву, сас понуду да ги ”смири” , док жене мирно легав на плажу.

Евтин, ама исплатљив трик, нема што.

 

Pročitajte i:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *