Док чекаш девојка ти да дојде на закажано (видео)

Сподели со своите пријатели

Не постои девојка, која не касни на закажано кафе или вечеру. Еве како изгледав онија што ги чекав.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.