Дојде и одржа им лекцију за појање (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за талент шоу на BBC – The Voice. Дојде детенце од Филипини кое нема повише од 10 годинке и одржа лекцију на жири како треба да се пое. Нормално жири беше одушевено и сви му станасва на ноге, а љегов глас ќе ве наежи и вас.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.